Skip to main content

45 Odpowiedzi do “Daily food diary”

  1. Zosia, chyba szybko wróciłaś do formy po porodzie, co? :) najbardziej i tak podoba mi się kawa z coffe na lotnisku i oczywiście Orłowo…

  2. Uwielbiam Orlowo! moje ukochane miejsce, jestem tu pare razy w tygodniu i nie moge sie nacieszyc! pozdrawiam!

  3. post mógłby równie dobrze nosić tytuł “Daily FOOT Diary” ;););) Jak zwykle super zdjęcia!

  4. Zosiu,
    planuję wizyte zimą w Trójmieście.poleć mi coś ciekawego do oglądnięcia;-)i miejsca gdzie warto zjeść;-)

    z góry dziękuję
    Kasia

  5. Zosiu, kiedy bedzie mozna kupic Twoja album z przepisami? Przewidywany termin publikacji-druga połowa 2012?? Czy to blad i chodzilo o 2013? I prosze o przepisa na zupe i pierniczki swiateczne:-)

  6. Zosiu, co to za zupka na zdjęciach? nie kojarzę jej ze wcześniejszych przepisów a wygląda apetycznie

  7. A mnie ciągnie do ukochanego Helu, chłodnego, wietrznego, bez turystów. Ale mnie nastroiłaś, wszystko przez to Twoje Orłowo :)

  8. Mam taką prośbę idę na konkurs i muszę wymyślić coś z piernika ale przestrzennego ;) ale to nie ma być domek z piernika tylko coś takiego super :D może pomogła byś mi coś wymyśle ?? Bardzo bym była wdzięczna :)
    Zresztą nie tylko ty Zosiu !!! jak ktoś ma jakieś pomysły niech piszę :DDD
    PS bardzo wam z góry dziękuje <3

  9. Uwielbiam Twojego bloga :)
    Jest po prostu “mniam”. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę

  10. Co prawda nie mogę pochwalić się że ugotowałam cokolwiek z Twojego bloga ale odwiedzam go codziennie i z zapartym tchem czekam na nowe przepisy.
    Od dawna nosiłam się z zamiarem napisania komentarza ale chyba brakowało mi odwagi…
    Uwielbiam tego bloga bo ma to “coś”. Strasznie cieszy mnie że tak do niego podchodzisz i cierpliwie odpowiadasz czytelniczkom (myślę że jest to powodem dla którego ZAWSZE czytam komentarze).

    Pozdrawiam i nie zmieniaj tutaj nic. Jest super! :)

    • :-)) bardzo dziękuję za komentarz- jest mi niezmiernie miło!

      Z gorącymi pozdrowieniami!
      Zosia

      • To na prawdę miłe ze odpowiadasz na komentarze.

        Do zobaczenia!
        ps. czekam już ze zniecierpliwieniem na zupe

        p.

  11. Bardzo podoba mi sie Twoje zdjęcie w restauracji w białej aranżacji…wyglądasz ślicznie, a poza tym jest wiele blogów kulinarnych, ale Twój odwiedzam regularnie. Na 30-stke mojego męża planuje cake popsy, jeśli takowe byś wykonała, byłoby super:)w zeszłym roku robiłam Twoje pierniczki, a tu są zdjęcia z Twojego przepisu:)były pracochłonne, ale warte grzechu:)Pierwszy raz robiłam je rok temu mając moją córcię w brzuszku, ale jeszcze o tym nie wiedząc, więc zawsze będę je wspominała:)http://www.lovingit.pl/kilka-swiatecznych-ujec-z-zeszlego-roku/ Pozdrowienia dla Ciebie i córeczki – chyba Hani:)

  12. Kocham Orłowo – magiczne miejsce o każdej porze roku, miło wiedzieć, że nie tylko dla mnie :)

  13. Ja po prostu cię Zosiu uwielbiam,tak samo jak Magdę Gessler i Nigellę Lawson. Dobrze wyglądasz.

  14. Right here is the perfect website for anyone who really wants to find out about this topic. You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really will need to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a topic that’s been written about for years. Wonderful stuff, just excellent!

  15. wiem że ten post dość stary ale jakoś teraz na niego wpadłam i mam pytanie jak przyrządzasz pigwę do herbaty? ja ją ubóstwiam jest niezastąpiona na zimę będę wdzięczna za jakiś pomysł :) pozdrawiam

  16. Zosiu podziel się proszę swoim przepisem na pigwę do zimowej herbatki :) Byłabym bardzo wdzięczna :) Fajnie by było zobaczyć na blogu post z zimowymi przetworami..:) Pozdrawiam

Twój adres e-mail nie będzie opublikowany.