Skip to main content

38 Odpowiedzi do “Most popular in 2013”

  1. Świetny kolaż. Narobiłaś mi apetytu tymi zdjęciami.
    Widać, że ten blog to Twoja pasja, tak trzymaj. :)
    Zosiu, czy szykujesz dla nas jakiś nowy cykl? Może tym razem coś dla wegetarian? :)
    Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

    Pozdrawiam,
    Karola

  2. Zosia! wszystkiego wspaniałego w tym roku:) Piękne zdjęcia, jak zwykle z resztą…

  3. A moim Number One pozostaje nadal Twoj “Zwyczajny makaron podany w niezwyczajny sposob”:) Mimo,ze przepis 2011,bezapelacyjnie dzierzy berlo:)) Pozdrawiam serdecznie ze Szczecina:))

  4. Zosia, kochammm Cię za te przepisy, za całą oprawę bloga, za klasę!
    Tartę z borówkami (i bez borówek) robiłam już “xyz”-razy.
    Dzięki Tobie gotowanie nabiera nowych kolorów.
    Z noworocznymi życzeniami,
    stała bywalczyni bloga :-)

  5. Widzę moją ukochaną tarte z borówkami, robiłam ją tego sezonu z dziesięć razy! ;)) ja, mój syn i narzeczony ją kochamy! Aż poczułam jej smak.. powodzenia w dalszych planach kulinarnych Zosiu! Ściskam!

  6. wszystko wygląa tak pięknie!!! aż chce się iść i szykować jakieś jedzonko. Świetne zdjęcia!!!

  7. zosiu,
    te fotografie są świetne! Proszę o cykl na temat robienia zdjęć. Fajnie jeśli byłoby jakieś konkretne zdjęcie i opis manualnych ustawień. lub co gdy oświetlenie jest gorsze.
    pozdrawiam ciepło:)

  8. Ależ apetyczne zdjęcia, to był wyjątkowo smaczny rok :) Moim hitem okazało się ciasto jogurtowe z gruszkami -bajeczne :)

  9. Zosiu na sam widok ślinka cieknie i jak tu się odchudzać w nowym roku jak kuszą ciągle Twoje przepisy by wypróbować kolejne:)

  10. Świetne wspomnienia i wspaniałe, profesjonalne zdjęcia:-))) Pamiętam każdy przepis. To cudowne, że my, czytelnicy, możemy być częścią Twojego dzieła, Zosiu! Pozdrawiam ze słonecznego południa PL. Marta:-)

  11. Zosiu, gratulacje, wiele z tych przepisów stało się stałymi w menu i znanymi – pamiętam sytuacje, kiedy latem w pracy szłam korytarzem (w duzej instytucji) i podsłuchałam rozmowę dwóch starszych kobiet wymieniających się przepisem na Twoja tartę z borówkami – to dopiero wyznacznik sukcesu :)

  12. Placki noworoczne były przepyszne! Dodałam do nich kilka kropel esencji migdalowej i podalam z jogurtem, konfitura i wiórkami kolosowymi. Niebo w gębie!
    PS Jeśli chodzi o rok 2013, to 90% mojej kuchni, to przepisy właśnie z tego bloga – narzeczony wniebowzięty :)
    PS 2 Zosiu, pisałam to juz, ale napisze jeszcze raz – dzięki, ze tu jesteś, tu i wogole :)))

  13. Zosiu jestem wielką fanką Twojego bloga. Czy może w nowym roku pojawi się cykl na temat dietetycznych przepisów? Pozdrawiam serdecznie

  14. a mogłabyś podać przepis na zupę krem bez użycia blendera? nie wiem czy wszystkie da się tak idealnie zmiksoać robotem kuchennym “Kasia”?

  15. jak sa tutaj trzy głowne obrazki, to jaka to potrawa będąca na pierwszym obrazeczku z trzeciego głównego?:D wygląda baardzo smakowicie!

  16. Hej Zosiu podasz może jakiś dobry przepis na danie z soczewicy, nie wiem czy już kiedyś coś robiłaś z niej (na blogu). Czekam i pozdrawiam :)

  17. ZOSIA!!! baaardzo chcialabym wydrukowac sobie twoje przepisy…wiem wiem.. tablety, smartphony to teraz moga zastapic ale ja wole zdecydowanie umiescic moje ulubione przepisy w mojej “szkatulce” ;-)..prosze pomysl o opcji “print” pod kazdym przepisem ;-) thx !!!

    • Jest zainstalowana opcja drukuj: musisz wejść bezpośrednio w post i na dole po prawej stronie pod postem wyświetla się ikonka drukuj.

       

      Pozdrawiam ciepło,

      Zosia

  18. a ja lubie Twoj blog i fotografie, ale przepisow niestety nie… moim zdaniem sa bardzo smakowo niedopracowane. wyprobowalam pare i zawsze byly nieciekawe i nikomu nie smakowaly (a mam zdolnosci kulinarne i probuje wielu przepisow z blogow, internetu, ksiazek). np ta slawna tarta borowkowa okazala sie smakowa porazka. podobnie inne przepisy. jedynie pierniczki swiateczne byly przepyszne.

  19. Kolaż super…szkoda tylko że te zdjęcia nie są aktywne- klik i przenosi Cię do przepisu…
    Zawsze, za każdym razem kiedy tu zaglądam jestem pod wrażeniem- i klasy i prostoty zarazem.
    Bardzo, bardzo fajny blog Pani Zosiu :)
    Pozdrawiam w nowym roku!

  20. Pani Zosiu i jeszcze pytanie o placek jogurtowy z gruszkami- czy można, jeśli tak to w jakich proporcjach, zamienić sodę na proszek do pieczenia? 2 łyżeczki, tyle co sody będzie ok?
    Pozdrawiam!
    Ewa

Twój adres e-mail nie będzie opublikowany.