Skip to main content

36 Odpowiedzi do “Przepisy na cztery pory roku. Zapraszam!”

  1. Odliczanie do premiery książki czas zacząć;)
    Wyobrażam sobie Twoje emocje Zosiu…
    Jeszcze raz gratuluję i życzę, by znikała z półek błyskawicznie i umilała codzienne gotowanie wszystkim “paniom domu”.
    Pozdrawiam serdecznie!!!

      • Zosiu, u kuby woje…dzkiego w programie była Ania Starmach -powiedziała że Jej książka sprzedała się z sukcesem w nakładzie 100 000. Życzę Ci o jedno zero więcej! Ale już te 50 000 to też byłby ogromny sukces! Jedną książkę zamawiam sobie na święta! Także będę miała w tym swój udział;p

  2. Ślicznie Pani Zosiu :)
    Też sobie tak usiądę przy kawie z Pani książką już 19 listopada :)
    miłego wieczorku

  3. Zosiu, nigdy nie komentuje ale musiałam to napisać. Po obejrzeniu wczorajszego Top Model, stwierdziłam, że jesteś bardzo podobna do Bar Rafaell :)

  4. Świetnie nakręcony spot reklamowy:)Jeżeli to Ty występujesz,albo raczej Twoje ręce, to jestem pod wrażeniem,bo po sposobie w jaki operujesz nożem widać ,że faktycznie wiesz o co chodzi:)i bardzo mnie to cieszy bo robisz naprawde fajne wrażenie i przepisy tez masz niezłe:):):)a książke pewnie kupie:)

  5. Wspaniałe wideo.:) Zosiu czy na ewentualnym spotkaniu autorskim będzie można kupić książkę?

  6. Zośka, zrób spotkanie autorskie też w Krakowie… na południu też Cię uwielbiamy :)

  7. Zosiu :))
    świetny spot reklamowy :))
    obejrzałam dopiero teraz i daje fajną energię na cały dzień ;)) brzmi jak frazes, ale uśmiecham się teraz od ucha do ucha i mam nadzieję, ze taki będzie mój dzień :)) do tego słońce za oknem, czego chcieć więcej ;))
    pozdrawiam
    Ania

    • Cudownie! To dla mnie największa radość :) Pozdrawiam gorąco i życzę całego takiego dnia! 

       

  8. Masakra, niesamowite wrażenie!!! Zosiu, to jest scena z nowej ekranizacji “Julie&Julia”! Świetne, magiczna 1 minutka <3. Wiem, że jesteś "świeżo upieczoną:p" żoną, a to jest Twoje stare nazwisko. Zostałaś przy swoim, czy używasz go tylko w sprawach związanych z blogowaniem i sztuką kulinarną? Pytam z czystej ciekawości tylko. Gratuluję Ci z całego serca, widać, że jesteś wielką pasjonatką tego co robisz.

  9. Zosiu, ale mi smaka zrobiłaś tym filmem i na gotowanie i na książkę :) przecudownie to wszystko wygląda, jeszcze raz gratuluję Ci pasji, talentu i książki, którą oczywiście nabędę jak tylko się pojawi.

  10. Mistrzostwo świata! :-) Piękna melodia w tle i niesamowite obrazy pozytywnie nastrajające na resztę dnia ;-)

  11. Pełen profesjonalizm: podziwiam, doceniam, na książkę czekam:-)
    Film widziałam już parę dni temu w zakładce “moja książka”.
    A wilgotny sernik upiekłam już trzeci raz; chyba mam faworyta na Święta.
    Pozdrawiam Cię, Zosiu bardzo słonecznie i ciepło z południa PL, gdzie dziś było +20 st.!
    Marta:-)

  12. Zosiu, juz sie nie moge doczekać Twojej książki!:) Bloga czytam od samego początku i jest on moja ogromna inspiracja! Dlatego premiera Twojej książki rownież i u mnie jako wiernej czytelniczki wzbudza mnóstwo emocji :-)
    Ciekawi mnie tylko skąd data 19 listopada? To jakiś szczególny termin?
    Pozdrawiam!!!

  13. Zosiu super filmik! Jeszcze raz gratuluję i nie mogę się już doczekać kiedy i na mojej półce znajdzie się Twoja książka :) pozdrawiam serdecznie

  14. Zosiu,
    ponieważ od dawna jesteś moim guru w kwestii gotowania, napisz proszę jakiej wielkości kokilki uzywasz/polecasz?

    Które najbardzie się sprawdzą?

    Będę wdzięczna za radę!
    Pozdrawiam,

  15. Świetny jest ten film! Taki włoski, słoneczny klimat.
    Nie mogę się doczekać książki ;-)

  16. Zosiu, ładny film, fajna i relaksująca muzyka. Pozdrawiam ciepło. Weronika. Fajny i łatwy do przyswojenia blog o jedzeniu.

  17. Zosiu, jestem Twoją wielką fanką i na pewno kupię książkę :) Chciałabym robić coś w życiu z taką pasją, z jaką Ty gotujesz! Życzę dalszych sukcesów! :)

  18. Jestem tutaj razem z Tobą od samego początku. Zawzięcie korzystałam z cykli przepisów dla studentów ;) potem w miarę upływu czasu sięgałam po potrawy bardziej skomplikowane i czasochłonne, ponadto dzięki Tobie odkryłam “talent” do robienia wypieków, wcześniej piekarnik budził we mnie przerażenie… i nawet moje ciasta nie są zakalcami i da się je zjeść ze smakiem;) Twoja strona niejednokrotnie dostarczyła mi pomysłu na śniadanie czy obiad, gdy brakowało koncepcji. W przyszłości mam nadzieję korzystać z działu dla kobiet w ciąży :) Także Twój rozwój to również mój rozwój kulinarny, za co dziękuję! Trzymam kciuki za kolejne sukcesy, pozdrawiam :)

Twój adres e-mail nie będzie opublikowany.