30 grudnia 2012

Hello 2013!

Kategorie:

54 odpowiedzi na “Hello 2013!”

  1. Zosiu gdzie spędzasz Sylwestra?:)

  2. Szczęśliwego Nowego Roku Zosiu :) kolejnego roku z nami Czytelnikami i nowymi inspiracjami ! A przede wszystkim czasu na to wszystko ! Ściskam serdecznie :))

    • Zosia

      :-) Bardzo dziękuję i również życzę Szczęśliwego Nowego Roku!
      Wszystkiego co najlepsze!!

      Zosia

  3. Zosiu, Zosiu! happy new years eve 2013!

    greatings from uk,
    c.

  4. Zosia to pierwszy Sylwester i oczekiwanie Nowego Roku z Waszą Córeczką:) Popatrz jak obecny (jeszcze) rok przyniosl wiele wspanilaych zmian:)
    Oby nastepny byl rownie piekny!
    pozdrawiam ciepło z Drezna!
    I dziękuje Ci zawszytskie tegoroczne Twoje przepisy:) zmienily smak i barwe mojej kuchni:)

    • Zosia

      … dziękuję za ciepłe słowa i również gorąco pozdrawiam stałą Czytelniczkę :-) życząc samych wspaniałości w Nowym Roku!

      Zosia

  5. Szczęśliwego Nowego Roku!
    !!!
    !!!
    !!!
    !!!
    !!!
    !!!
    !!!
    !!!
    !!!

  6. wszystkiego smacznego na 2013 Zosiu!

  7. Zosiu, jutro, czyli w Sylwestra na mojej domówce gwiazdą wieczoru będzie Twoje ciasto:”Wilgotne ciasto cytrynowe z kawałkami białej czekolady i mielonymi migdałami.” Jest przepyszne, niepowtarzalne, zaskakujące. Robiłam je już parokrotnie. Bardzo Ci dziękuję za Twoje przepisy, i chwilę wytchnienia, którą dostaje się czytając i oglądając Twojego bloga. Szczęścia zdrowia i pomyślności życzę i do zobaczenia w Nowym 2013 Roku :)

    • Zosia

      wowwww! Ale miło słyszeć:) Dziękuję za życzenia i życzę pięknego sylwestrowego wieczoru!

      Zosia

  8. Zosiu, niech najbliższy rok przyniesie Ci to niezwykłe poczucie spełnienia w roli mamy, kobiety, przyjaciółki… Niech umocni Cię w Twoim optymizmie i pogodzie ducha, którą emanuje każdy wpis na blogu. Niech będzie pełen weny do działania, ciekawości i zachwytu nad smakami, ludźmi, miejscami. Niech obfituje w odważne przedsięwzięcia, interesujące wyzwania i chwile relaksu, ukojenia. Pięknego roku! :)

  9. Najlepszego i czekam na dania na 2013!

  10. Zosiu dla Ciebie też Szczęśliwego Nowego Roku i szampańskiej zabawy MK.Łódź. ;)

  11. Oby rok 2013 przynióśł jeszcze więcej Twoich cudownych i przepysznych przepisów kulinarnych!

    Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku!

    x x x

  12. Zosiu wybrałaś najpiękniejsze miejsce na świecie żeby świętować Nowy Rok !!!!!

    idziecie tam po prostu postać o 24 ? czy spędzacie sylwestra w jakiejś restauracyjce pobliżnej?
    pozdrawiam serdecznie, bawcie się dobrze !!!!!!

  13. Szczesliwego Nowego Roku.Zosiu,spelnienia marzen!!A ja dziekuje Ci za urozmaicenie mojej kuchni:)Moga to potwierdzic moi trzej mezczyzni:)Czekam na kolejne przepisy i pozdrawiam ze Szczecina

    PS z niecierpliwoscia czekam na Twoja ksiazke..

  14. Zosiu wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2013:) Wielu inspiracji, niewyczerpanej energii, uśmiechu, optymizmu i radości z odkrywania nowych smaków! Pozdrawiam serdecznie Twoja stała czytelniczka*))))

  15. Zosiu ja właśnie w trakcie przygotowań do wieczoru, wykorzystałam kilka Twoich przepisów!!! z resztą dziękuję za te wszystkie inspiracje kulinarne, Tobie w nowym roku życzę samych smacznych pomysłów na nowe dania! pięknych chwil z maleństwem :) samych sukcesów i radości z życia!!!
    Przesyłam pozdrowienia z ciepłego i słonecznego Krakowa! ;)))
    Ola

  16. Wszystkiego najlepszego w nowym roku! Spełnienia marzeń i poczucia, że nie ma rzeczy niemożliwych! :)

    No i korzystając z okazji chciałam podziękować, że swoim blogiem inspirujesz do działania – nawet poza sferą kulinarną! ;) Trzymam kciuki za dalsze sukcesy w 2013 ! :)

    http://catherinetheowner.blogspot.com

  17. Wszystkiego najlepszego Zosiu dla Ciebie i całej twojej rodzinki oraz niekończacych sie inspiracji :) Pozdrawiam

  18. Zosiu wszystkiego najlepszego na Nowy Rok :-) Moja mala siostrzenica pewnie bedzie dzis odliczac podobnie jak na zdjeciu, tylko nie od 10 w dol, tylko „tsy, piec, osiem”, bo inaczej nie umie :-)

    Dzieki Zosiu za wszystkie super przepisy w 2012 r. ! Twoj blog jest super :)

  19. Zosieńko wszystko co najlepsze! Dziękujemy że jesteś!

    a+k

  20. Super stronka- wszystkiego co dobre!

  21. :***********************************************************************************************************************************************************************************

    Szcześliwego Nowego Roku 2013!!!!

  22. o RANY ILE ŻYCZEŃ!!
    To ja też Zosiu życzę Ci samych kulinarnych inspiracji!

    Pozdrowienia z Gorzowa wlkp.

  23. Zosiu, Zosiu
    wszystkiego co najpiękniejsze dla Ciebie i Twojej Rodzinki!

    Trzymaj sie Ciepło i nie zapominaj o nas,

    Alinka

  24. Zosiu Tobie również szczęśliwego nowego roku! Dla Ciebie i Maleństwa.

    Dziś na imprezę przygotowałam tartę z letnimi owocami :-) wszyscy uwielbiają u mnie w rodzinie.

  25. mój pierwszy komentarz, mimo, że śledzę codziennie od ponad roku, Zosiu, wszystkiego najlepszego! jest mi bardzo miło, że wielu znajomych woła na mnie Zosia, bo zawsze to imię kojarzy mi się z Tobą, a jesteś przecudowna! Pozdrawiam, i dziękuję za przepisy, które nie raz ratują mnie w kuchni!

  26. Zosiu, jakim aparatem wykonujesz zdjęcia do postów?
    Szczęśliwego Nowego Roku! :)

  27. I ja, i ja! Szczęśliwego Nowego Roku! Mocy pomysłów, radości z każdej jednej chwili i dnia!
    Pozdrawiam noworocznie z cieplutkiego łóżeczka z kubkiem herbaty w ręku ;)

  28. Recepta na cały rok :)

    Bierzemy 12 miesięcy,
    oczyszczamy je dokładnie
    z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku,
    po czym rozkrajamy każdy miesiąc
    na 30 lub 31 części tak, aby zapasu
    wystarczyło dokładnie na cały rok.

    Każdy dzień przyrządzamy osobno
    z jednego kawałka pracy
    i dwóch kawałków pogody i humoru.

    Do tego dodajemy trzy duże łyżki
    nagromadzonego optymizmu,
    łyżeczkę tolerancji,
    ziarenko ironii i odrobinę taktu.

    Następnie całą masę polewamy dokładnie
    dużą ilością miłości. Gotową potrawę
    przyozdabiamy bukietem uprzejmości
    i podajemy codziennie z radością
    i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbatki.

    /Ketherina Elizabeth Gorthe/

    WSPANIAŁOŚCI DLA CIEBIE ZOSIU, CÓRECZKI I PRZYJACIÓŁEK! :)

  29. Szanowni Państwo!

    Jestem studentką Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej na Uniwersytecie A.Mickiewicza na specjalności Nowe Media. Prowadzę badanie naukowe dotyczące blogów kulinarnych w Polsce. Wszystkich autorów blogów kulinarnych zachęcam do wypełnienia ankiety. Zajmie to Państwu jedynie ok. 1 – 2 minut. Wyniki zostaną zaprezentowane w pracy naukowej dotyczącej charakterystyki bloga jako nowej formy komunikacji społecznej.

    Ankieta dla autorów blogów kulinarnych: http://www.ebadania.pl/97797035d63e99d8

    Dziękuję za poświęcony czas,
    Agata Ornafa.

  30. Zosieńko kochana co z Twoją książką?? Wiadomo już kiedy będzie?
    Pozdrawia stała czytelniczka :)

  31. Zosiu, a może zaproponujesz jakiś przepis na klina?

  32. W Nowym Roku czekam na Twoją ksiązkę kucharską Zosiu :) mam nadzieje ze do wakacji wyjdzie bo chce ją zabrac ze sobą w podróz ;)

  33. Zosiu, jako stała czytelniczka, życzę Ci samych słonecznych dni w Nowym Roku i oby nie był gorszy od 2012:)

    Pozdrawiam,
    Daga

  34. Poproszę o linka do ,,Wilgotne ciasto cytrynowe z kawałkami białej czekolady i mielonymi migdałami.” , które jest tak zachwalane.Moja córeczka będzie obchodzić urodzinki i chciałbym z nią upiec to ciasto.
    Z pozdrowieniami z najstarszego miasta w Polsce, Kalisza.

  35. Hi there! This post could not be written much better! Reading through this article reminds me of my previous roommate! He always kept preaching about this. I will forward this information to him. Pretty sure he will have a good read. I appreciate you for sharing!

  36. Witam ponownie,
    dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w moim sondażu :) Dzięki Waszym 381 ankietom, udało mi się napisać w zeszłym roku pracę magisterską i obronić ją z wynikiem bardzo dobrym. W tym roku na podstawie udzielonych przez Was odpowiedzi powstała książka „Blogi kulinarne – pyszna historia Internetu”. Zapraszam wszystkich do lektury! :)

    http://wydaje.pl/e/blogi-kulinarne-pyszna-historia-internetu

  37. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

  38. Merely wanna remark on few general things, The website design and style is perfect, the articles is real good : D.

Dodaj komentarz