19 kwietnia 2014

Wesołych Świąt!

Z okazji Wielkanocy chciałabym wszystkim Czytelnikom złożyć najpiękniejsze życzenia świąteczne. Dużo uśmiechów, słońca, rodzinnych rozmów i samych pyszności na stole. Pogoda zapowiada się słoneczna, a więc korzystajcie z każdej chwili na świeżym powietrzu. A po świętach zapraszam na fotorelację z przepięknej holenderskiej wsi, tłocznego Amsterdamu i miejsca w którym jadłam najlepsze naleśniki na świecie! Wesołych Świąt! Zosia

Follow my blog with bloglovin!

Kategorie:

24 odpowiedzi na “Wesołych Świąt!”

  1. Takie ciepło z Ciebie Zosiu bije! :) Hania bardzo wyrośnięta i dojrzale wygląda jak na swój wiek. Pozdrawiam i zazdroszczę malowniczej wsi :)
    Wesołych Świąt! :)

  2. Piękna Mamo i Córeczko, Wesołych Świąt dla Was!! – życzy czytelniczka wierna od lat…

  3. Wesołych i pysznych Świąt :)

  4. ach, jak pięknie!
    Wesołych Świąt! :)

  5. Zosiu!
    Chciałam Ci bardzo podziękować za Twoje przepisy i inspiracje. Twoja babka czekoladowa pięknie się prezentuje na świątecznym stole, a jej mini wersje rozeszły się w sekundzie! Jest rewelacyjna, a do tego szybka i prosta :D Pomimo, że nie znamy Cię osobiście wiele czytelników zauważyło jak ciepłą i pogodną jesteś osobą. Masz świetny kontakt z czytelnikami, każdy post jest po mistrzowsku opracowany.
    Dziękuję, że z nami jesteś, Wesołych Świąt! :)
    Pozdrawiam

  6. Zosiu!
    (pozwalam sobie „po imieniu” :) )

    Jestem stałą czytelniczką Twojego bloga. Wchodzę przynajmniej raz dziennie. Wiedz, że Twoje przepisy robią niejednokrotnie furorę w mojej pracy (nasze kochane UG :D ).

    Komentarz zostawiam nie pierwszy raz (co myślę, że bez problemu zidentyfikujesz po adresie mailowym), jednak dzisiaj poza życzeniami świątecznymi samych wspaniałości i cudowności – chciałabym Ci napisać, że bardzo Ci dziękuję. Nie tylko za inspiracje kulinarne, za piękne zdjęcia. Ale za Twoją niezwykłą postać – za to, że jesteś przepiękną kobietą i pokazujesz, że można w kuchni się bawić smakami – a tym samym nie być „kurą domową” w klasycznym rozumieniu tego słowa. Dzięki temu Twój blog jest jednym z nielicznych, gdzie czuję się jak najlepiej przyjmowany w Twoich progach (i osobiście przez Ciebie) gość, nie zaś jedynie jak zwykły czytelnik :)

    Jesteś niezwykła! Dziękuję! :)

    • Dokładnie! Jako stała, wierna czytelniczka potweirdzam i dziękuję z całego serca, Zosiu za WSZYTSKO czym się z nami dzielisz:-)
      Pozdrawiam ze słonecznego Podhala,
      Marta:-)

  7. Bardzo dziękuję za pozytywne zdjęcia. Takie emanuje od nich ciepło i radość. Najbardziej lubię te z kwiatami.
    P.S dziękuję za Easter Party. Uśmiechy na Waszych twarzach powodują że mam tyle energii.

  8. Zosiu, czy możesz polecić jakieś ciasta/ciastka/desery bez cukru (ewent. ksylitol) i mąki pszennej? Tak, żeby miały niski indeks glikemiczny. Z góry dziękuję za poradę…

  9. Zosiu melduje ze babka cytrynowa wyszla wysmienicie. Cala rodzina zachwycona. Dziekuje za przepis. Wesolych Swiat! pozdrawiam z Holandii. A w jakiej to czesci Holandii jest jak.moge zapytac ?

  10. Już nie mogę się doczekać tych relacji z podróży!

  11. Pani Zosiu, skąd Pani ma ten piękny różowy rondel?

    Spokojnych, rodzinnych Świąt. :-)
    Michalina

  12. To prawda, Zosiu jesteś niezwykle ciepłą osobą. Pomimo tego, że nie znam Cię osobiście, to odnoszę takie wrażenie. Odpisujesz na maile, komentarze. Widać że traktujesz Czytelników z szacunkiem. Sama przez jakiś czas prowadziłam bloga kulinarnego i wiem ile pracy trzeba włożyć w to aby nie tylko przygotować potrawę, ale także ładnie ją pokazać. Jest to przede wszystkim czasochłonne… Zosiu GRATULACJE dla Ciebie. Wykonujesz kawał solidnej roboty, a do tego jesteś bardzo sympatyczna!!!!

    • Zosia

      Dziękuję serdecznie za komentarz! Jest mi niezmiernie miło :-)

      Wszystkiego dobrego!

      Zosia

  13. Dziękujemy za piękne, ciepłe życzenia <3
    Wzajemnie – rodzinnych, miłych, błogosławionych Świąt :-) i niech to Ciepło wewnętrzne, które jest w Tobie nadal emanuje i zaraża.
    Pozdrawiam wszystkich – jest tutaj miło, kulturalnie, stylowo.
    Beata Andrzejewska Piotrowska
    Choć optymizmu Tobie – Zosiu nie brakuje w troszkę gorszy dzień – zapraszam do mnie po " porcję wzmocnienia" :-)
    https://www.facebook.com/pages/Tylko-pozytywnie/1389376181316243

  14. Zosiu dziękuję :) Również życzę wspaniałych, ciepłych i radosnych Świąt!

  15. tak z innej beczki: czy kiedy przygotowujemy danie z sosem beszamelowym może być on płynny czy musi zastygnąć?

  16. Droga Zosiu, dużo ciepła i wiosennej radości dla Ciebie
    i całej Twojej Rodziny nie tylko na Święta! Jeszcze raz
    wielkie dzięki za codzienne inspiracje,
    którymi się z nami dzielisz:-)
    Miłego świętowania,
    Uściski,
    Marta:-)

  17. Już nie mogę się doczekać postu o Amsterdamie! Ponieważ mieszkam niedaleko ok 15km, to już przebieram nóżkami ;). Mam nadzieję, że będzie również osobna relacja z Keukenhof. Pozdrawiam !

  18. Zosiu, upiekłam Twoją babkę czekoladową (nawet ciocie poprosiły o przepis) ona jest boska! przepyszna i w sam raz wilgotna :)

    Pozdrawiam

  19. Już nie umiem doczekać się twojego postu z pobytu w Holandii. Pozdrawiam z Tilburga ! I polecam następnym razem wybrać się do Burgers’Zoo w Arnheim. Twojej córeczce napewno się spodoba.

  20. Zosiu, Zosieńko, gdzie kupiłaś i za ile aparat fotograficzny, który robi takie niebiańskie zdjęcia????. Ja również na pewno będę należała do pierwszych osób które nabędą lub kupią Twoją książkę. Wiesz, mam oddzielny zeszyt z przepisami z ‚make life easier’, a teraz muszę sobie założyć drugi na przepisy z ‚make cooking easier’, ponieważ już mi się to wszystko po prostu u mnie nie mieści.

Dodaj komentarz